Adatvédelmi irányelvek

Ez a személyes adatokra vonatkozó adatvédelmi irányelv (a továbbiakban: adatvédelmi irányelv) minden olyan információra vonatkozik, amelyet a függönyök és háztartási cikkek online boltjának (a továbbiakban: kötetház) webhelye a domain néven (valamint annak aldomainek) a webhely (valamint annak aldomainjei), programjainak és termékeinek használata során kaphatnak információt a Felhasználóról.

Ez az adatvédelmi irányelv meghatározza az adminisztráció kötelezettségeit a személyes adatok bizalmas kezelésének elhallgatásával és a személyes adatok bizalmas kezelésének biztosításával kapcsolatban, amelyeket a Felhasználó az adminisztráció kérésére nyújt be, amikor regisztrál a függönyök és háztartási cikkek Tomdom online áruházában feliratkozás egy e-mailes hírlevélre vagy megrendelés leadásakor.

Az ezen adatvédelmi irányelvek szerint feldolgozásra engedélyezett személyes adatokat a Felhasználó biztosítja a Tomtain függönyök és háztartási cikkek online áruházának űrlapjainak kitöltésével, és a következő információkat tartalmazza: a Felhasználó vezetékneve, neve, beosztása; A felhasználó elérhetőségi telefonszáma; e-mail cím (e-mail) A felhasználó lakóhelye (ha szükséges) az áruk szállítási címe (ha szükséges) fotó (ha szükséges).

a személyes adatok biztonságát biztosító intézkedések hatékonyságának értékelése a személyes adatok információs rendszerének üzembe helyezése előtt; a személyes adatokhoz való illetéktelen hozzáférés tényeinek felderítése és intézkedések megtétele; a hozzájuk való illetéktelen hozzáférés miatt módosított vagy megsemmisített személyes adatok helyreállítása; a személyes adatok információs rendszerében feldolgozott személyes adatokhoz való hozzáférés szabályainak meghatározása, valamint a személyes adatokkal a személyes adatokkal kapcsolatos információs rendszerben végrehajtott összes művelet nyilvántartásának és elszámolásának biztosítása;

a személyes adatok biztonsága és a személyes adatok információs rendszereinek biztonsági szintjének biztosítása érdekében hozott intézkedések ellenőrzése; a felhasználói műveletek figyelemmel kísérése, a személyes adatok biztonsági követelményeinek megsértésének tényeivel kapcsolatos eljárások lefolytatása A személyes adatok biztonságát biztosító intézkedések összehangolása érdekében kinevezték a személyes adatok biztonságának biztosításáért felelős személyeket.

Az üres állások betöltésére pályázók személyes adatai: Teljes név; Születési dátum; a kérelmező számára érdekes helyzet; lakóhely; Telefonszám; email; információ az oktatásról, munkatapasztalatról, képesítésekről; a pályázók által önéletrajzokban és kísérőlevélekben megadott egyéb személyes adatok.

A személyes adatok feldolgozása a PD-alanyok beleegyezésével történik, bármilyen formában kifejezve, amely lehetővé teszi a hozzájárulás megszerzésének tényének megerősítését. A személyes adatok feldolgozása a PD-alanyok beleegyezése nélkül csak akkor hajtható végre, ha vannak olyan feltételek, amelyek lehetővé teszik az ilyen feldolgozást a "személyes adatokról" szóló szövetségi törvény szerint.

A személyes adatok a következő módszerek egyikével szerezhetők be: a PD Subjects szolgáltatja a Szolgáltatás használatakor, ideértve a megfelelő űrlapok kitöltését, levelezés vagy e-mail küldését e-mail címekre stb. a PD Subjects más módon biztosítja; harmadik felektől kapott a jelen Irányelvben előírt esetekben.

A webhelynek joga van a Személyes adatok kezelését egy másik személyre bízni az ezzel a személlyel kötött megállapodás alapján. Ebben az esetben az ilyen személlyel kötött szerződés magában foglalja az utóbbi kötelezettségét, hogy biztosítsa a házirendben meghatározott személyes adatok védelmét szolgáló összes intézkedést. A vállalja, hogy ellenőrzi ennek a feltételnek való megfelelést.

A webhely védi az oldalak látogatása során automatikusan továbbított adatokat: - IP-cím; - sütikből származó információk; - információk a böngészőről - hozzáférési idő; - referrer (az előző oldal címe). A sütik letiltása azt eredményezheti, hogy nem lehet hozzáférni a webhely engedélyezéshez szükséges részeihez. A Tomdom statisztikákat gyűjt a látogatók IP-címeiről. Ezeket az információkat a technikai problémák megelőzésére, azonosítására és megoldására használják. Minden egyéb, a fentiekben nem meghatározott személyes adat (látogatási előzmények, használt böngészők, operációs rendszerek stb.)

A függönyök és háztartási cikkek online áruházának weboldalán regisztrált Felhasználó azonosítása további engedélyezése, megrendelése és egyéb cselekedetei céljából. Hozzáférés biztosítása a Felhasználó számára a függönyök és háztartási cikkek online áruházának weboldalának személyre szabott adataihoz. Visszajelzés létrehozása a Felhasználóval, ideértve az értesítések, kérések elküldését a függönyök és háztartási cikkek online áruházának használatával, a szolgáltatások nyújtásával, valamint a Felhasználótól származó kérések és alkalmazások feldolgozásával kapcsolatban.